RMK Khaos

All-Mountain Performance with Superior Versatility

Alk. 18 724,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Hallittua ajoa

Matryx RMK malliston suunnittelussa kuljettaja on otettu avainasemaan. Ergonominen ajoasento, kapea istuin ja kapeneva telatunneli tarjoaa ylivoimaisen hallittavuuden ja kevyen ajamisen.

RMK Matryx malli

RMK Matryx tekniikka on ainutlaatuista osaamista. Kuljettajan ympäristössä on otettu kaikki huomioon kuten kapea istuin, polttoainetankin muotoilu, etukonsoli, jalkatilat ja kapea rungon muotoilu. Kuljettajalle on luotu enemmän dynaamista liikkumatilaa.

PRO-RMK® REACT -jousitus™

RMK React -jousitus on kehitetty syvänlumen ajossa tarvittaviin nopeisiin liikkeisiin. Ajaminen on hallittua ja ohjaaminen kevyttä ja tarkkaa. Raideväli on säädettävissä 36-38" välille, kallistuksenvakaaja estää äkilliset liikkeet. Takoalumiini komponentit parantaa kestävyyttä, lisää osien jäykkyyttä ja vähentää painoa.

RMK Khaos telasto

RMK Khaos telasto tarjoaa parhaan mahdollisen tasapainon ja pito/ohjaus-ominaisuudet optimaaliseen syvänlumenkelkkailuun.

Lyömätön syvän lumen etenevyys

Patentoitu rakenne. RMK Matryx nousee lumelle salaman nopeasti ja sen ohjaus lumella on terävää ja vaivatonta.

Matryx - korotettu runko

Korotettu RMK Matryx runko lisää maavaraa ja vähentää lumen vastusta. Eteneminen sekä jyrkissä nousuissa että sivurinneajossa on alan huipputasoa.

Kapeneva telatunneli

RMK Matryx mallien telatunnelin kapeneva muotoilu mahdollistaa ylivoimaisen syvänlumen etenemiskyvyn ja maksimoi ajamisen hallittavuuden.

Patriot moottorivaihtoehdot

Patriot moottorit tarjoavat kestävyyttä, välitöntä vastetta kaasuun ja ajamisen keveyttä.

Polaris ekslussiivinen Crossover telamatto

RMK Khaos on saatavilla 2,75" Series 8 / 3,5" jaolla.

QuickDrive2

Quick Drive on alan kevyin voimansiirtotekniikka. QD vähentää liikkuvia massoja ja lisää kaasun reakointia. QD2 on edelleen 10% tehokkaampi.

Säädettävä jalkatuki

Jalkakoukut on säädettävissä kolmelle korkeudelle ja ne voidaan myös poistaa tarpeen vaatiessa.

Kehittynyt tekniikka

RMK Matryx tarjoaa kehittynyttä tekniikkaa sinulle jonka vaatimustaso on korkealla. Keskitetty jäähdytysjärjestelmä, QD2 voimansiirto ja 7S/GPS mittaristo asettaa Matryx RMK mallit alan kärkipäähän.

Keskitetty jäähdytysjärjestelmä

Keskitetty jäähdytysjärjestelmä pitää moottorin jäähdytyksen toivotulla tasolla estäen samalla jään ja lumen kerääntymisen telastoon.

7S GPS Ride Command näyttö - lisävarusteena

Suunnitele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS tekniikan avulla. 7" näyttö on helppolukuinen.

Walker Evans iskunvaimennus

WER Montube Impact - Extruded kaasuiskunvaimennus on kevein vaihtoehto mikäli jokainen gramma lasketaan. Se on kevyt, yksinkertainen ja kestävä.