INDY XCR

Race-Proven Strength and Durability

Alk. 17 990,00 € + tk. *

* Sivuillamme esitetyt mallit saattavat poiketa maahantuotavista myyntimalleista.

Valmis viivalle

Legendaarinen XCR on dominoinut kelkkareiteillä jo vuosikymmeniä. XCR - Cross Country Racing malleissa on Walker Evans Racing 2" iskunvaimennus, joka on pikasäädettävissä oman ajotyylisi ja vauhtisi mukaan. Clicker säädössä on sekä Hi -että Lo säädöt. Valitse moottoriksi Patriot 650 tai Patriot 850 ja olet ihan varmasti nopea!

Walker Evans Racing Velocity -iskunvaimennus

2.0 WER Hi-Lo säätöiset kaasuiskunvaimentimet ovat säädetty jo tahtaalla kovavauhtiseen ja vaativaan reittiajoon. Hienosäädön voi tehdä itse Clicker pikasäädöillä.

Patriot moottorit

Patriot moottorit ovat jo tunnetusti äärimäisen tehokkaita ja kestäviä ja niissä on huikean herkkä ja nopea kaasuun vastattavuus.

Kisakentiltä tuttua ergonomiaa

Kapea kuljettajan ajoasento, 122mm kapeampi konsoli ja 76mm kapempi polvien tila-alue. Enemmän liikkumatilaa ja hallittavuutta.

Testattua kestävyyttä

XCR kestävyys on testattu Iron Dog ja I500 radoilla kovissa käsissä. Useat komponentit ovat vahvistettuja kestämään kisavauhteja äärimmäisen vaativilla reiteillä. XCR on valmis viivalle.

Pro-CC telasto

Polaris Race IFS etujousitus ja PRO-CC telasto on loistava kombinaatio nopeaan ja haasteelliseen reittiajoon. PRO-CC telasto on mallia kytketty ja hyvin säädetyn jousituksen ansiosta ajaminen on hallittua ilman turhia pohjaamisia.

Polaris Race Tech -jarrut

PRT -jarrut antaa loistavan jarrutunnon, jarrutehokkuuden ja kestävyyden. Suurempi jarrulevy on jäähdytetty ja tyyppi 81 jarrupalat kestävät rajummatkin vauhdit ja kisakäytön.

Telamatto vaihtoehdot

Valitse 128" tai 136" pituus ja Ice Ripper XT 1,25, Cobra 1,35" tai Cobra 1,6" telamaton.

Edistyksellisintä tekniikkaa

Edistyksellistä tekniikkaa. 7S näyttö, Matryx Nightblade ajovalot ja magneettihätäkatkaisin.

7S GPS Ride Command näyttö

Suunnittele, jäljitä ja jaa matkasi 7S GPS Ride Command tekniikan avulla. Turvallisuutta, hauskaa ja nykyaikaa 7" kosketusnäytöllä.

SMART -kahvalämmittimet

Termostaatti ohjattu kahvojen ja kaasukahvan lämmitys on helposti säädettävissä haluamaasi lämpötilaan.

Magneettitoiminen hätäkatkaisin

Magneettitoiminen hätäkatkaisin sammuttaa moottorin mikäli kytkin irtaantuu kelkasta.